Logotyp för Sveriges Olympiska KommittéXL-BYGG
 • Hitta allt du behöver hos XL-BYGG

  Vi har allt du behöver för att lyckas med dina byggprojekt. Erbjudandena i detta reklamblad gäller mellan 10/6 - 8/7, lokala avvikelser kan förekomma.

  Erbjudandena i detta produktblad gäller mellan 10/6 - 8/7


  Lokala avvikelser kan förekomma

  Kampanjer i butik:

  PRODUKTER FÖR SOMMARFIX

  Sommaren är en perfekt tid för byggprojekt, tack vare det gynnsamma vädret och de långa dagarna. Hos XL-BYGG hittar du allt du behöver för årets sommarfix.

  Läs mer här
  missing tag

  MÅLA UTE MED BECKERS!

  Beckers fasadfärger ger ett maximalt skydd och en vacker fasad som håller länge. En välvårdad fasad ser inte bara trevlig och välkomnande ut, den skyddar också huset från väder och vind. Beckers fasadfärger motverkar såväl smutsupptagning som svartmögel på färgytan, så att husets livslängd ökar.

  Läs mer här
  missing tag

  VÅRDA DIN GAMLA TRALL

  Altanen och trallen får stå emot mycket, allt från starkt solljus till regn och snö. När trä torkar ut blir den oftast ganska obehaglig att gå på, inte bara för att det blir vasst, men också på grund av stickor. Med hjälp av träskydd så som terrasstvätt och träolja får du altanen fin och fräsch. Genom regelbundet underhåll förlänger du uteplatsens livslängd med flera år!

  Läs mer här
  missing tag

  VÄLJ TRALL MED OMSORG!

  Ska man välja en ”budgettrall eller en finare med färre kvistar och som håller längre? Valet är enkelt. I alla fall om man frågar oss på XL-BYGG.

  Läs mer här
  Bildbeskrivning saknas

  BYGGPLÅTSPRODUKTER FRÅN ARECO

  Hos XL-BYGG hittar du ett omfattande sortiment av Areco's byggplåtsprodukter, som kombinerar traditionell estetik med modern teknik och hållbarhet. Våra plåtprodukter är perfekta för dig som söker långvariga och miljövänliga lösningar för ditt tak och husets avvattningssystem.

  Läs mer här
  missing tag

  VINN FANTASTISKA PRISER!

  XL-BYGG, Svenska Fönster och ROCKWOOL är officiella sponsorer av den svenska OS-truppen. Med inspiration från mästerskapen vill vi fira den olympiska andan tillsammans med dig. Det gör vi genom att hålla i en tävling där du kan vinna exklusiva priser.

  Läs mer här
  missing tag

  STARTKLARA FÖR OS 2024

  Som officiell partner till Sveriges Olympiska Kommitté sponsrar vi den svenska OS-truppen 2024. Nu stöttar vi proffsen på bortaplan, precis som vi gör varje dag på hemmaplan.

  Läs mer här
  missing tag