Logotyp för Sveriges Olympiska KommittéXL-BYGG
 • STARTKLARA FÖR OS 2024

  Som officiell partner till Sveriges Olympiska Kommitté sponsrar vi den svenska OS-truppen 2024. Nu stöttar vi proffsen på bortaplan, precis som vi gör varje dag på hemmaplan.

  missing tag
  XL-BYGG och Sveriges Olympiska Kommitté (SOK) har ingått ett samarbete om att stötta den svenska OS-truppen som kommer att tävla i OS i Paris under sommaren 2024.
  missing tag

  Vi ser fram emot vårt samarbete med SOK, som är ett de absolut starkaste varumärken som vi har i Sverige och internationellt. Precis som våra svenska deltagare strävar vi på XL-BYGG varje dag för att bli lite bättre och att hela tiden utvecklas och att förbereda oss på bästa sätt. Man brukar prata om att tiden som krävs för att bli riktigt bra på sitt hantverk är 10 000 timmar och det är något som finns gemensamt för både våra handlare och idrottare.


  Som en officiell partner till SOK kommer XL-BYGG att vara med på resan att stötta den svenska OS-truppen.


  Varje dag stöttar vi våra byggproffs på hemmaplan. Nu tar vi stolt emot facklan för att även stötta våra idrottsstjärnor på bortaplan under OS i Paris. En riktig supporter helt enkelt.


  SOK:s främsta uppgift är att förbereda och leda det svenska deltagandet i OS med sikte på konkurrenskraftiga OS-trupper och samtidigt sprida de olympiska värderingarna om vänskap, respekt och strävan efter utveckling.