Logotyp för Sveriges Olympiska KommittéXL-BYGG
 • Svenska Handbollslandslagen

  XL-BYGG Vi bygger lag tillsammans med Svenska Handbollslandslagen. 

  missing tag
  Foto: BILDBYRÅN

  XL-BYGG är stolt partner till Svenska Handbollslandslagen

  Svensk idrott är något vi på XL-BYGG både värnar om och engagerar oss i. Partnerskapet innebär bland annat att XL-BYGG kommer fortsätta exponeras på landslagsdräkter för damer och herrarnas landskapsmatcher. Förutom detta kommer XL-BYGG även se över hur man kan vara till stöd för nya och unga handbollsdomare ute i landet.

  XL-BYGG har sedan 2014 haft ett partnerskap med Handbollslandslaget dam och herr, och har under åren funnit att Svenska Handbollslandslaget och XL-Bygg delar många gemensamma värderingar. Båda arbetar för ett bra lagspel med professionellt samarbete mellan alla parter.

  – Vilka fantastiska handbollslandslag Sverige har på både dam- och herrsidan. Landslag med spelare där alla är härliga förebilder för både små som stora handbollsälskare. Att vara partner till svensk landslagshandboll är en ynnest och helt i linje med vad vi själva strävar efter, att vara Branschens Bästa Lagspelare, säger Mischa Moszkowicz, Marknadschef XL-Bygg.

  – Vårt redan existerande partnerskap utökas nu inte bara med nya år, utan även med utökade insatser från XL-BYGG, där satsningen och stödet gällande ungdomsdomare är en ny del som jag personligen värdesätter högt, säger Stefan Lövgren, VD på Svenska Handbollslandslaget AB.

  Handbollen har en period av mycket intressanta år framför sig både inom dam -och herrlandslaget och vi kommer med spänning följa deras framgångar.

  missing tag

  Foto: BILDBYRÅN

  Vi bygger lag tillsammans med Svenska Handbollslandslaget

  Tillsammans skapar vi helheten. Vi på XL-BYGG gillar handbollens värderingar. Att Svenska Handbollslandslaget står för teamwork i världsklass var en av anledningar till att vi blev partners. På samma vis vill vi på XL-BYGG bygga starka lag tillsammans med våra konsumenter och duktiga hantverkare över hela Sverige.

  missing tag