Logotyp för Sveriges Olympiska KommittéXL-BYGG
 • VÅRDA DIN GAMLA TRALL

  Altanen och trallen får stå emot mycket, allt från starkt solljus till regn och snö. När trä torkar ut blir den oftast ganska obehaglig att gå på, inte bara för att det blir vasst, men också på grund av stickor. Med hjälp av träskydd så som terrasstvätt och träolja får du altanen fin och fräsch. Genom regelbundet underhåll förlänger du uteplatsens livslängd med flera år!

  missing tag
  BECKERS

  TRÄOLJA 9L

  TRÄOLJA 9L
  599:-
  BECKERS

  TRÄOLJA 2.7L

  TRÄOLJA 2.7L
  199:-

  Träprodukter utomhus är hårt utsatta för solljus, regn, föroreningar och kan även drabbas av påväxt av olika slag.

  Hos oss på XL-BYGG finns många olika typer av skydd att välja mellan, allt beroende på underlag och vilken slutfinish man önskar.

  Med hjälp av träskydd och kulörval kan du sätta en personlig prägel och skapa harmoni mellan hus och altan samt att du får en härlig yta att vistas på som håller länge.

  Becker är ett pålitligt märke som tillhandahåller både rengöringsprodukter så som alg & mögeltvätt för att få motverka oönskad tillväxt på trät samt terrasstvätt, som bör användas innan inoljningen för att få ett så bra resultat som möjligt. Vi rekommenderar även målningsredskap så som penslar och tråg från Anza, som inte bara är ergonomiska utan också är speciellt utvecklade för att göra arbetet smidigare och ge ett jämnt och bra resultat. Du hittar dem hos din lokala XL-BYGG butik