Logotyp för Sveriges Olympiska KommittéXL-BYGG
 • Byggplåtsprodukter från Areco – kvalitet, hållbarhet och design för ditt hem

  Hos XL-BYGG hittar du ett omfattande sortiment av Areco's byggplåtsprodukter, som kombinerar traditionell estetik med modern teknik och hållbarhet. Våra plåtprodukter är perfekta för dig som söker långvariga och miljövänliga lösningar för ditt tak och husets avvattningssystem.

  Takavvattningsprodukter

  Skydda ditt hem från vatten- och fuktskador med våra högkvalitativa takavvattningssystem. Våra rännor och stuprör är designade för att hålla i decennier, tack vare plåtens robusthet och korrosionsbeständighet.

  missing tag

  Easy-Click klicktak

  För dig som önskar ett tak med utseendet av traditionell bandtäckning, men med enkel installation, är Easy-Click det självklara valet. Det smarta klicksystemet gör monteringen snabb och smidig, utan att kompromissa på kvalitet och utseende.

  missing tag

  Bleck & beslag

  Komplett sortiment av tillbehör för att säkerställa att ditt tak blir både funktionellt och estetiskt tilltalande. Våra bleck och beslag är skräddarsydda för att passa perfekt till våra takprodukter.

  missing tag

  Fördelarna med Areco's plåtprodukter

  Lång hållbarhet: Våra plåtprodukter är tillverkade för att stå emot tidens tand. De är robusta, väderbeständiga och kräver minimalt underhåll.

  100 procent återvinningsbart: Plåt är ett av de mest hållbara byggmaterialen. Alla våra produkter är tillverkade av 100 procent återvinningsbart material, vilket gör dem till ett miljövänligt val.

  Svensktillverkade: Alla våra produkter produceras i Sverige, i våra fabriker i Malmö. Genom att välja Areco stödjer du svensk industri och får produkter med hög kvalitet och snabb leverans.

  missing tag

  Besök din närmaste XL-BYGG för att upptäcka vårt utbud av byggplåtsprodukter. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för ditt hem, med produkter som inte bara ser bra ut, utan också står emot tidens prövningar.