Logotyp för Sveriges Olympiska KommittéXL-BYGG
 • FÖRDELAR MARKSKRUV

  Stavrex markskruv är framtagen för att underlätta byggprocessen. Ett tryggt, snabbt och ergonomiskt alternativ för alla typer av markförutsättningar.

  missing tag

  Miljövänlig

  Materialen är återvinningsbara, och genererar mindre koldioxidutsläpp vidtillverkningen jämfört med cement. Cement står enligt uppgift i dag för ca8 procent av världens samtliga koldioxidutsläpp – mer än exempelvis flyget!

  Ingen betong

  Ingen grävning, ingen markborttagning, ingen gjutning av betong och inget eventuellt väntande på härdning. Skruva ner markskruven och du kan börja bygga direkt. 

  Snabbt och enkelt 

  Installationen av markskruven tar bara några minuter, till exempel kan grunden till en altan göras på en dag, du kan därefter börja bygga direkt.

  Spara pengar 

  Att installera markskruv är ett lättare och mer tidseffektivt sätt än att gräva och gjuta för plint. Tid är pengar! Testa gärna markskruvskalkylatorn på vår sida för att se hur mycket du sparar. 

  De vanligaste markförhållandena 

  Jord, krossmaterial, lera eller sand är inte ett hinder för att installera markskruv.

  Montera året om

  Markskruv kan installeras i alla väder och under alla årstider. Produkten är inte begränsad av temperatur, frost eller snö.

  Ingen åverkan 

  Markskruven lämnar ingen åverkan och man slipper återställning av mark.

  Spara kroppen 

  Att gräva för plintar sliter hårt på både kropp och själ. Att byta ut spaden mot markskruv ger en stor ergonomisk fördel!