Logotyp för Sveriges Olympiska KommittéXL-BYGG
 • Vår sponsringsverksamhet

  För oss på XL-BYGG går alltid Laget för jaget. Vi vet att med laganda och engagemang kan man gå hur långt som helst, från den lilla lokala klubbens hemmaplan hela vägen till de olympiska arenorna runt om i världen. Vi på XL-BYGG vill därför vara med och bidra där vi kan och behövs!

  missing tag

  Sveriges Olympiska Kommitté 

  Som officiell partner till Sveriges Olympiska Kommitté sponsrar vi den svenska OS-truppen 2024. Nu stöttar vi proffsen på bortaplan, precis som vi gör varje dag på hemmaplan. Precis som våra svenska deltagare strävar vi på XL-BYGG varje dag för att bli lite bättre och att hela tiden utvecklas och att förbereda oss på bästa sätt.

  Sveriges Olympiska Kommitté
  missing tag

  Svenska Handbollslandslaget

  Tillsammans skapar vi helheten. Vi på XL-BYGG gillar handbollens värderingar. Att Svenska Handbollslandslaget står för teamwork i världsklass var en av anledningar till att vi blev partners. På samma vis vill vi på XL-BYGG bygga starka lag tillsammans med våra konsumenter och duktiga hantverkare över hela Sverige.

  Svenska Handbollslandslaget
  missing tag

  Mind 

  Psykisk ohälsa är ett allt vanligare problem i vårt samhälle. Många brottas dagligen med allt ifrån stress till ångest och tankar som inte vill lämna en ifred. Det är därför vi på XL-BYGG har valt att stötta Mind och deras viktiga arbete mot psykisk ohälsa.

  Mind
  missing tag

  XL-Hjälpen - Lokalt engagemang

  Många av våra brädgårdar och butiker har funnits i över 100 år och har en lång historia tillsammans med våra orter och städer runt om i Sverige. Vi är stolta över vår lokala förankring där vi får möjligheten att tillsammans med våra kunder utveckla samhället och Sverige. Eftersom vi har varit med länge på våra orter och känner vårt lokala föreningsliv så vet vi att det finns byggprojekt tyvärr aldrig får möjlighet att förverkligas. Därför startade vi 2019 XL-Hjälpen där föreningar kan ansöka för att få sitt byggprojekt uppfyllt. Sedan start har vi fått in tusentals behjärtansvärda nomineringar in till XL-Hjälpen. Varje år genomför vi sedan ett antal drömprojekt. Tack för alla nomineringar som ni skickar in och tack för att vi får hjälpa till.


  XL-Hjälpen