XLBYGG.se
XL-BYGG
XLBYGG.se

VI SÖKER LAGERFÖRMAN TILL XL-BYGG SKÄRHAMN

Om oss:

Bygg o Fritid i Skärhamn AB är ett privatägt bolag där XL-BYGG Skärhamn, Varekil och Bleket ingår. Bygg o Fritid i Skärhamn AB är en del av en kedja med närmare 60 fristående bygghandlare med drygt 80 försäljningsställen över hela landet. Tillsammans med kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. 

Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. 

Om tjänsten: 

Vi har ambition om att vara branschens bästa lagspelare och söker nu en förman till vår brädgård/lager i Skärhamn! Vi söker dig till vår brädgård/lager med främsta placeringsort i Skärhamn. Eftersom vi gärna jobbar tillsammans inom våra anläggningar kan det också vara aktuellt att vissa dagar få rycka in på våra andra anläggningar i Varekil eller Bleket. 

Som förman leder och säkerställer du det dagliga arbetet med godsmottagning, lagerhantering, inköp, orderplock och utleveranser med kundservice i fokus. Du driver utvecklingen gällande frågor inom t.ex. kvalitetsbrister, leveransprecision och effektivitet och gillar ordning och reda. Du arbetar i nära samarbete med platschef och inköpsansvarig. För att trivas hos oss behöver du trivas med lagarbete och högt arbetstempo samt förstå att service och kundfokus är det viktigaste i det dagliga arbetet. Du har en bakgrund mederfarenhet från att leda personal, erfarenhet från en liknande roll inom produktion eller lager.

Du är intresserad av en tjänst där du får växla mellan helhetssyn och detaljer i det dagliga arbetet, du är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs, har social kompetens och trivs när du får ha ett brett kontaktnät och samarbeta med olika delar av organisationen.

Vi är ett varmt, personligt företag med högt i tak och där alla respekterar varandra och där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Krav: 

  • God svenska
  • Viss datorvana
  • B-körkort

Meriterande: 

  • C-körkort med YKB, truckvana samt erfarenhet från branschen.
  • Tjänsten är en heltidstjänst med 6 månaders provanställning.
  • Tillträdesdatum omgående eller enligt överenskommelse.
  • Arbetstiden är vardagar och vissa lördagar.
Våra öppettider i Skärhamn är idag 06:30-17 vardagar och lördagar 9-12.

Ansökan:

Passar tjänsten dig? Ansök redan idag. Vi vill ha din ansökan senast den 15:e juni men gärna tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten. 

Välkommen med din ansökan (CV ochpersonligt brev) till jobb@xlskarhamn.seVid frågor om tjänsten kontakta camilla@xlskarhamn.se