Logotyp för Sveriges Olympiska KommittéXL-BYGG
 • Kampanjer i butik! 

  XL-BYGG bjuder in till vårfest! Vi har allt du behöver för att lyckas med dina byggprojekt. Erbjudandena i detta reklamblad gäller mellan 15/4 - 12/5, lokala avvikelser kan förekomma.

  Erbjudandena i detta nummer av XL-NEWS gäller mellan 15/4 - 12/5


  Lokala avvikelser kan förekomma

  Kampanjer i butik:

  Tralldeal

  Få ett presentkort på 1 500 kr när du handlar trall till din altan för 15 000 kr, eller ett på 3 000 kr när du handlar för 25 000 kr.

  *Gäller max ett presentkort per hushåll.

  Läs mer här!
  missing tag

  Välj trall med omsorg!

  Ska man välja en ”budgettrall eller en finare med färre kvistar och som håller längre? Valet är enkelt. I alla fall om man frågar oss på XL-BYGG.

  Läs mer här!
  Bildbeskrivning saknas

  Allt för vårens byggprojekt

  Läs mer här!
  missing tag

  Upp till 35% rabatt på fönster!

  Hos oss på XL-BYGG hittar du kvalitetsfönster från Sveriges största fönstertillverkare, så att du kan hjälpa dina kunder att sänka sin energiförbrukning. Just nu får du upp till 35% rabatt på fönster från välkända varumärken!

  Kampanjen gäller mellan 15/4-5/5!

  Läs mer här >
  missing tag

  Stilsäkra hemmet ute

  Lyft utseendet på ditt hus med en ny ytterdörr! Hos ditt lokala XL-BYGG hittar du ett heltäckande sorti-ment av ytterdörrar från Sveriges mest kända dörrtillverkare. Just nu får du upp till 25% rabatt på ytterdörrar från välkända varumärken!

  Kampanjen gäller mellan 15/4-5/5!

  Läs mer här >
  missing tag

  Måla ute-kampanj

  Ge träfasaden bästa tänkbara skydd – måla med Perfekt Fasad Plus. Perfekt Fasad Plus är Beckers mest hållbara fasadfärg och är särskilt utvecklad för att ge en motståndskraftig yta som minskar smutsupptagning och som ger bästa möjliga kulörhållning.

  Läs mer här >
  Bildbeskrivning saknas

  25 % RABATT PÅ TAK & GOLV*

  Investera i ett stilrent, ljust och modernt uterum med en perfekt balans mellan form och funktion. Missa inte vårerbjudandet på tak och golv från GOP som ger dig möjligheten till ett skönare uteliv.

  Läs mer här!
  Bildbeskrivning saknas

  VÅRDA DIN GAMLA TRALL

  Altanen och trallen får stå emot mycket, allt från starkt solljus till regn och snö. När trä torkar ut blir den oftast ganska obehaglig att gå på, inte bara för att det blir vasst, men också på grund av stickor. Med hjälp av träskydd så som terrasstvätt och träolja får du altanen fin och fräsch. Genom regelbundet underhåll förlänger du uteplatsens livslängd med flera år!

  Läs mer här!
  missing tag

  Marksten - 20% på utvalt sortiment

  Få saker kan lyfta en trädgård som vackra gångar och uteplatser i sten eller betong. Det vackra naturmaterialet smälter fint in i omgivningen och ger inte bara ett vackert och exklusivt utseende utan är enormt hållbart och i princip underhållsfritt.

  Läs mer här!
  Bildbeskrivning saknas

  MöreRoyal - Concise 

  Concise trall är en ensidig trall med en stilren och modern design. A-sidan har en vacker och strukturhyvlad finish som liknar en borstad yta. Färgpigmenten fäster bättre i ytan och strukturen ger mindre fiberresning i virket. 

  Läs mer här
  missing tag

  Mataki - Nu blir det lätt att välja rätt!

  Mataki lanserar nya namn och produkter i deras sortiment med syftet att tydligare kommuniceraproduktens funktion. Genom beskrivande namn strävar de efter en ökad tydlighet med högrekvalitet på svenska byggen som resultat.

  Läs mer här!
  Bildbeskrivning saknas

  STARTKLARA FÖR OS 2024

  Som officiell partner till Sveriges Olympiska Kommitté sponsrar vi den svenska OS-truppen 2024. Nu stöttar vi proffsen på bortaplan, precis som vi gör varje dag på hemmaplan.

  Läs mer här >
  missing tag