Logotyp för Sveriges Olympiska KommittéXL-BYGG
 • Hos oss finner du ett komplett sortiment för både dig som proffs och "gör det självare".


  missing tag

  XL-BYGG Sten & Son är ett familjeföretag som har ägts i generationer och startades av LP Sten för 126 år sedan. Anläggningen har funnits på samma plats under alla år och samhället har byggts runt oss.


  Hos oss är service det allra viktigaste och kunden ligger i fokus hela tiden. Vi har kunniga byggsäljare med snickeribakgrund som kan hjälpa er med era byggprojekt- rita, mängda och planera. Per-Johan som är våran kökssäljare med lång erfarenhet av att rita kök från Ballingslöv, Camilla och Ulrika har vi på våran färgavdelning och jobbar även med förvaring och golv. Dem har bred kunskap av färg och hjälper er med helheten av ett rum. I vår brädgård har vi fyra stycken personer som jobbar som har lång erfarenhet av brädgården och materialet vi har. Dem hjälper dig att lasta på ditt material, oavsett om du har egen släpkärra eller vill låna våran släpkärra kostnadsfritt. Vi har egen bil och chaufför så kan du inte hämta kör vi ut materialet till dig för en avgift.


  XL-BYGG Sten & Son är Enköpings mest kompletta byggvaruhus med en butiks- och hämtlageryta på mer än 5000 m2. Vi har många leverantörer inom varje område och varje leverantör är proffs på just sina produkter.


  Vi är stolta att vara en del av XL-hjälpen och senast hjälpte vi IK Nordia i Grillby med deras drömprojekt: En hinderbana. Se klippet på: 

  Följ gärna våran blogg för att se hur vi jobbar:

  Välkomna in till oss på XL-BYGG Sten & Son Enköping