Logotyp för Sveriges Olympiska KommittéXL-BYGG
 • Optimera golvytan med skjutdörrar

  Det finns många skäl att välja skjutdörrar till din förvaring. Det främsta skälet är naturligtvis att det är så otroligt yteffektivt. Till skillnad från vanliga dörrar stjäl skjutdörrarna inget utrymme, varken bakom eller framför dörren. Det gör att du kan utnyttja precis allt utrymme inuti garderoben, men också utanför. Får du plats att stå mellan sängen och garderoben så räcker det. Och vill du ställa en fåtölj intill så går det bra. I trånga utrymmen, som t ex en smal hall, är skjutdörrar helt överlägset.

  Skräddarsy dina skjutdörrar

  Med skjutdörrar utnyttjar du hela utrymmet, från vägg till vägg och från golv till tak. Mät upp ditt utrymme noggrant och kom in till oss så hjälper vi dig att specialbeställa dina skjutdörrar.

  Sticka ut eller smälta in​

  Förutom att du kan få dörrarna i precis den höjd du vill, så finns det dessutom massor av olika färger, material och stilar att välja på. Vill du att dörrarna ska smälta in med resten av rummet eller vara ett spännande designelement? Du bestämmer! Självklart kan dörrarna även fås med speglar, vilket kan göra att ett litet rum känns betydligt större.

  Trolla bort snedtaket

  Genom att sätta upp skjutdörrar framför snedtaket skapar du ett smart förvaringsutrymme, samtidigt som du får en plan vägg som gör rummet mer lättmöblerat.

  Gör ett extrarum

  Skjutdörrarna kan också användas som rumsavdelare. Och eftersom nästan alla dörrar ser likadana ut på båda sidor, så blir det lika snyggt i båda rummen.