logotyp
XL-BYGG Vaggeryd

XL-BYGG kortet

2% bonus på dina köp hos oss!

- XL-BYGG kortet är ett kort utan årsavgift.

- Du får 2% i bonus på alla köp inom XL-BYGG.

- Du har upp till 90 dagars betaltid, betalar du hela fakturan vid förfallodatum utgår ingen ränta.

- Årsränta 14,31%.

- Effektiv ränta 19,31%*.

- Administrativ avgift per faktura 29 kr.

* Vid en full utnyttjad kredit på 10 000 kr blir totalt belopp att betala 11 004 kr beräknat på en antagen återbetalningstid om 12 månader.

Ansök här. Efter att ansökan blivit godkänd signerar du kontoavtalet med en e-legitimation. En vecka efter att du signerat avtalet kommer kortet hem till dig. Du kan även ansöka direkt i butiken.

Upp till 90 dagar fri betaltid

Med XL-BYGG MasterCard samlar du alla dina inköp på en och samma faktura. Du får en god överblick över alla dina köp och har dessutom upp till 90 dagar på dig att betala när du handlar med kortet på XL-BYGG. Kortet fungerar i alla butiker, världen över och du kan även använda kortet för kontantuttag. Vid köp och kontantuttag i andra butiker än XL-BYGG har du upp till 60 dagar på dig att betala (inköpsmånad + 30 dagar).

2% i bonus

Du får bonus på alla inköp du gör i alla XL-BYGG butiker. När du kommit upp till 5 000 poäng (1 kr = 1 poäng) får du en bonuscheck på 100 kr som gäller hos XL-BYGG. Checkarna skickas automatiskt hem till dig varje kvartal. Poäng som inte betalas ut sparas till nästa utbetalning, dock längst i 24 månader efter inköpsmånaden. Är du berättigad till en större utbetalning än 2 000 kr sparas poängen till nästa utbetalning. Delbetalning är inte bonusgrundande.

Betala lägsta belopp

Väljer du att betala ”lägsta belopp” som står på ditt kontoutdrag, tillkommer ränta. Aktuell ränta står alltid på fakturan.

Reseförsäkring, avbeställningsskydd och erbjudanden

När du betalar 50% av din resa med XL BYGG MasterCard ingår reseförsäkring och avbeställningsskydd. Det är en riktigt bra försäkring. Dessutom får du löpande riktigt fina erbjudanden från XL-BYGG. Läs mer om vad som ingår i försäkringen här.

Ingen årsavgift

Årsavgift 0 kr. Vid betalning av hela fakturabeloppet innan förfallodatum är det enda som tillkommer en aviavgift på 29 kr. Vid en fullt utnyttjad kredit på 10 000 kr blir totalt belopp att betala 11 004 kr beräknat på en antagen återbetalnings tid om 12 månader. Den effektiva räntan blir då 19,31%.

Om du förlorar kortet

Telefonnummer för att spärra XL-BYGG kortet- dygnet runt:

Sverige 020-41 12 12

Utlandet +46 8 41 12 122

Kundservice

Gå in på ecster.se alternativt via Ecsters app i din mobil och logga in med ditt BankID. Här har du alltid en smidig överblick nära till hands. Du kan hålla koll på dina köp, dela upp ett större köp i delbetalningar och ansöka om höjd kredit på stående fot.

Hantering av personuppgifter hos Ecster

Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till Ecster som är vår kreditgivare till XL-Byggkortet. Läs mer om GDPR och hur dina personuppgifter behandlas av Ecster här.