logotyp
XL-BYGG Vaggeryd

S:t Eriks

S:t Eriks AB är Sveriges ledande företag inom Mark-, Tak och VA-system. Vi kan erbjuda ett brett sortiment av produkter som fyller både praktiska och estetiska funktioner. Få material kan mäta sig med betongens egenskaper. Tradition och erfarenhet har lärt oss att ta tillvara dessa egenskaper på bästa sätt. Vi sätter dig som kund i fokus och vi vet att skönhet och funktion i samverkan skapar kvalitet.

 

Produkter

I S:t Eriks sortiment finns produkter för dig som vill byta tak på huset, bygga en trädgårdsmur eller anlägga en ny garageuppfart. Kanske vill du skapa slingrande trädgårdsgångar av marksten eller matcha huset med vacker dekorsten i rabatten. Med smarta lösningar underlättas arbetet och färg, mönster och struktur kan varieras och anpassas efter din personliga stil och smak. S:t Eriks eftersträvar funktionalitet och estetik i samklang för ett optimalt resultat och vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vårt sortiment för att möta marknadens behov.

 

Kvalitet och miljö

Miljötänkandet ingår som en självklar del i S:t Eriks affärsverksamhet och vi har valt att lägga tillverkningen nära våra kunder för att minska behovet av långa, tunga transporter. Vi tar hänsyn till kundens önskan, samhällets behov och gällande lagar. Bakom varje produkt från S:t Eriks finns ett starkt ansvarstagande och vårt arbete bygger på kunskap, vilja och engagemang där kvalitet och funktion är nyckelord.

 

XL-BYGG

Du som handlar hos XL-Bygg har tillgång till hela S:t Eriks sortiment. Det som inte finns i lager kan beställas hem. På vår hemsida www.steriks.se hittar du hela produktsortimentet och dessutom massor av tips, råd och inspiration.