logotyp
XL-BYGG Tierp
Öppettider

Innerdörrar

Sätter personlig prägel på ditt hem.

På XL-BYGG har vi innerdörrar i en mängd olika material och utformning. Allt från enkla, släta dörrar, till spegeldörrar, moderna dörrar och dörrar i allmogestil. Det är upp till dig att bestämma om du ska följa husets stil eller skapa en kontrast med hjälp av dörren.


Innerdörren präglar rummet

Innerdörrar skapar en trivsam atmosfär och är ett enkelt sätt att sätta en personlig prägel på ditt hem. Väljer du en dörr med glas så öppnar du upp för mer ljus och skapar en känsla av mer yta.

Höger eller vänsterhängd?

När man beställer en dörr, oavsett modell, ska man ange på vilken sida gångjärnen sitter. Öppna dörren mot dig och se efter om gångjärnen sitter på höger eller vänster sida. Gångjärn på höger sida visar att det är en högerhängd dörr osv.

Enkelt att byta

Det är oftast lätt att byta ytter- och innerdörrar i både nya och äldre hus. I hus byggda efter 1972 kan man oftast dra ut dörrbladet på en innerdörr ur "snap-in gångjärnet" och skjuta på det nya. I äldre hus kan man oftast använda ett utbytesgångjärn som gör att den nya dörren passar i den gamla karmen. Kom in till oss så hjälper vi dig gärna med ditt dörrval och montage.

Designverktyg

Med hjälp av Swedoors designverktyg kan du experimentera dig fram till rätt innerdörr för just ditt hus.

Besök oss i butiken så hjälper vi dig hitta rätt lösning till ditt hem!