logotyp
XL-BYGG Ransta Snickeri, Ransta

Monterat & Klart

Ett tryggt och enkelt sätt att renovera.

Du vet väl att du kan få hjälp med allt när du ska byta fönster eller dörr, lägga golv eller tak, fixa förvaringen eller byta garageporten? Prata med oss på XL-BYGG så fixar vi det, tillsammans med utvalda Du vet väl att du kan få hjälp med allt när du ska byta fönster eller dörr, lägga golv eller tak, fixa förvaringen eller byta garageporten? Prata med oss på XL-BYGG så fixar vi det, tillsammans med utvalda hantverkskunder. Råd, montering, material, besiktningar, garantier – ja rubb och stubb – ingår och du får allt på en faktura.

 

 • Kontakt

  Vi är den enda kontakt du behöver. Kom till oss för förslag och smarta lösningar.

 • Hembesök

  När det behövs kommer vi hem till dig för att ta mått och se vilka olika arbetsmoment som behövs.

 • Klar och tydlig offert

  Vi lämnar en offert med pris till dig på arbete inklusive de varor som behövs för att allt ska bli komplett och klart. Du kommer också att se vad ett ROT-avdrag innebär för totalpriset. Offert och genomgång ser vi gärna att vi gör tillsammans. 

 • Startdatum

  På utsatt dag och tid kommer någon av våra hantverkare hem till dig och genomför arbetet enligt vår överenskommelse. Självklart städar vi upp efter oss så länge arbetet pågår. Arbetet sker efter gällande branchregler och föreskrifter med gällande reklamationsrätt och garantier.    

 • Fakturering

  Efter utfört arbete kommer fakturan. Den motsvarar såklart det vi kommit överens om. Vi tar hand om ditt ROT-avdrag. Enkelt och smidigt för dig! 
Vid Intresse, skicka oss ett mail på order@ranstasnickeri.se där du utförligt berättar vad du vill ha hjälp med och dina kontaktuppgifter. Därefter blir du kontaktad för ytterligare frågor och mer information.

Välkommen!