logotyp
XL-BYGG AB

Valbo Trä

Känslan av trä, doften av gran och furu. Det är Valbo Trä! Din leverantör av hyvlade, impregnerade och målade trävaror med kvalitet och leveranssäkerhet som honnörsord! Hos oss är ingenting omöjligt. Vi levererar stort som smått. Det du behöver helt enkelt!

Genom att arbeta med personlig service och en genuin träkunskap kan vi på Valbo Trä se till att du får vad du behöver. Från den enklaste läkt, till en målad, specialhyvlad ytterpanel i just den NCS-kulör du behöver. Skulle den behöva vara längdkapad, även det löser vi utan problem!

Ska du passa på att bygga ny altan när ändå din ytterpanel skall bytas? Inga problem tycker vi! Vi har nämligen ett eget impregneringsverk som gör att vi kan leverera tryckta reglar och trall med en enorm kontroll på kvaliteten. Välj sen om du vill ha trall som är som normalt grön, eller du kanske föredrar en brun pigmentering? Välj sen om du vill ha trallen rillad eller släthyvlad. Valet är ditt!

För att se till att varje bräda är vad den ska vara så använder vi råvara från de norrländska trögväxande skogarna, vilket borgar för bra virke med god kvalitet.

Din panel kanske redan finns på Valbo Trä? Passa då på att gå in på valbotra.se och titta på våra profilbilder. Där finns hela vårt sortiment med måttsatta profiler.

Med tre produktionsenheter placerade i Gävleborgs Län gör att vi med smart logistik ser till att våra produkter anländer i rätt tid till just din XL-Bygg handel.

Vårt mål är att ta med oss all den tradition och genuina träkunskap som vi besitter på vägen in i framtiden. Vi tänker inte slå oss till ro, vi ska vara den naturliga träleverantören!

Blev du än mer nyfiken på oss, då rekommenderar vi vår hemsida, www.valbotra.se.