logotyp
XL-BYGG AB

Traryd

Traryd Fönsters framgång i att tillverka kvalitetsfönster bygger på förmågan att förena tradition med innovation. Denna ambition gör att vi idag är en av Sveriges ledande fönstertillverkare. Genom våra kunniga återförsäljare som täcker in hela Sverige, erbjuder vi ett brett sortiment av fönster och fönsterdörrar. Detta för att motsvara både dina och våra höga krav på kvalitet, design och funktion.

 

Optimal och Genuin - En ny generation fönster

Våra fönsterserier Optimal och Genuin är det senaste inom den svenska fönstertekniken, där vi har lyckats förena bästa möjliga funktion med en vacker design.

Traryd Optimal– fönster och fönsterdörrar med en aluminiumbeklädd utsida i mattlack som kräver minimalt med underhåll. Optimal har dolda beslag, en förhöjd inbrottssäkerhet och lågt U-värde i standardutförande. Designen är genomtänkt i minsta detalj. Både karm och båge är stilrena och smala för ett maximalt ljusinsläpp och ett smakfullt utseende. Välj mellan tio olika standardkulörer. För dig som extra höga krav på god isoleringsförmåga – välj till Optimal Plus, då får du även med barnspärr.

Traryd Genuin - det självklara valet för dig som njuter av den genuina känslan av ett vackert träfönster men vill ha samma höga kvalitet och innovativa lösningar och fördelar som Traryd Optimal erbjuder.

Traryd Herrgård – modern teknik med bevarad tradition. Klassiska 2+1 glas produkter i trä.

Traryd Torp – träfönstret med tidlös charm.

Traryd Objekt – pålitlig och tidlös. Inåtgående produkter i 3-glas eller kopplade 2+1 glas.

Traryd Skjutdörr – tystlåten elegans med personsäkert 3-glas och maximalt ljusinsläpp. Välj mellan trä eller med aluminiumbeklädd utsida.

Alla våra serier med fönster och fönsterdörrar har många varianter och anpassningar. Därför kan du alltid hitta just den modell som passar dina behov och ditt hus. Dessutom har vi naturligtvis flera tillval och tillbehör – allt för att du ska få det precis som du vill ha det.

 

Mer information hittar du på: www.trarydfonster.se