logotyp
XL-BYGG AB

T-Emballage

På T-Emballage gillar vi att tänka i system. Det innebär att vi bygger en helhet av våra produkter. Produkter som tillsammans uppfyller alla Boverkets krav på livslängd och funktion. När vi sätter in våra premiumprodukter i systemlösningar garanterar vi att de inte bara uppfyller P-märkningens krav utan att de tillsammans verkar för det som vi kallar Lufttätt.

Inom allt som rör täckning och skyddande byggmaterial är T-Emballage en komplett leverantör. Därför arbetar vi ständigt med att uppdatera och bredda vårt sortiment.

 

Här får du en överblick:

Tak

Takläggning är ett av våra stora områden. Vi är bland annat importör av Katepals bitumenbaserade underlagspapp, ytpapp, shingel och kemiprodukter för tak. Shingeln och ytpappen finns i många varianter och är ofta ett fullgott alternativ till takpannor. Vår egen underlagstäckning T-Tak Evo är en produkt som vi utan att blinka framhåller som marknadens bästa. Med våra material blir det aldrig någon fara på taket.

Vägg

Som skydd mot luftrörelser och fukt i ytterväggar är vårt P-märkta vindskydd i fiberduk ett pålitligt val. På särskilt väderutsatta platser kan dock ett ännu starkare skydd behövas - då är vårt vindskydd T-Vind Super räddaren i nöden.

Golv

Inom golv har vi både underlag och skydd. Om du lägger flytande laminat- eller parkettgolv och vill spara tid och arbete rekommenderar vi dig att prova klickgolvsfoam med fuktskydd, som är både stegljudsdämpning och fuktskydd i ett och samma material! Som golvskydd är skyddspapp tillsammans med golvskyddstejp en beprövad lösning och ytterligare en möjlighet är vår nya, effektiva, golvskyddsfoam.

Grund

Hos T-Emballage finns grundläggande kunskap. Som grundskydd erbjuder vi krypgrundsfoam, T-Spärr och Syllisolering. När det gäller gjutning har vi både betongtäckmattor och formrör i många olika storlekar.

Byggfolie, täckfolie och presenningar

Byggfolie har vi arbetat med i över 20 år och det är idag vår största produkt. Kanske är det inte så konstigt - byggfolien är tillverkad av polyeten och både typgodkänd och åldringsbeständig. Tillsammans med vår starka byggfolietejp T-Flex.


Mer information hittar du på: www.t-emballage.se