logotyp
XL-BYGG AB

Swedoor Jeld Wen

Swedoor (JELD-WEN Sverige AB) producerar och levererar högkvalitativa dörrlösningar. Produktsortiment innefattar allt från klassiska inner- och ytterdörrar, anpassade ljud-, brand- och säkerhetsdörrar till extrema specialdörrar som exempelvis skyddar mot farlig röntgenstrålning. 

Vi på SWEDOOR JW vet att varje marknad är unik och har olika förutsättningar. Därför tillverkas de flesta produkter för den skandinaviska marknaden i antingen Sverige eller Danmark. Sortimentet av olika dörrar är väldigt brett och utvecklas ständigt. Det skandinaviska sortimentet omfattar allt från enkla bostadsdörrar till specialklassade dörrlösningar i bl.a. trä och stål.

När det gäller relationen till våra kunder, är ledordet ”pålitlighet”. Det skall genomsyra allt vi gör oavsett om det gäller leveranstider, avtal eller daglig service och uttrycks i vårt varumärkeslöfte: Reliability for real life. I vår marknadskommunikation försöker vi dessutom visa på de möjligheter som olika dörregenskaper kan ge. Det möter du under konceptet DOORS OF POSSIBLITIES.

Vårt svenska marknadskontor ligger i Huskvarna. Härifrån utgår våra duktiga säljare och här möter du också våra kunniga offertberedare, orderhandläggare och övriga servicefunktioner som står beredda att hjälpa dig. Moderbolaget JELD-WEN Inc. med huvudkontor i Oregon USA, startade 1960 med 15 anställda och har sedan dess växt till en världsledande dörrleverantör med över 20 000 medarbetare.

Mer information hittar du på: www.swedoor.se