logotyp
XL-BYGG AB

Svedbergs

Svedbergs startades 1920 som bleckslageri men övergick 1962 till att tillverka badrumsskåp. Under sjuttiotalet utvecklades badrumsmöbler och under åttiotalet började dagens inriktning, att utveckla, tillverka och marknadsföra det kompletta badrummet under egna varumärket Svedbergs. Företaget är marknadsledande i Norden på badrumsmöbler och utvecklar hela tiden sortimentet för att täcka alla behov som konsumenten har i sitt badrum. Moderbolaget Svedbergs i Dalstorp AB bedriver sin verksamhet i Dalstorp, Västergötland där merparten av produktionen sker.

Nordens ledande leverantör av badrum

Vi tror på styrkan i att du kan inreda hela ditt badrum med produkter från en leverantör, Svedbergs. Med en kontakt, en leverans och framförallt ett fabrikat på möbler och sanitetsporslin. Material, färger och funktioner är densamma och matchar varandra. Du får en bra helhet i badrummet och en effektiv hantering av ditt bygge. Enkelt.

Vi har sammanfattat det under parollen "Hela badrummet"!

Svedbergs sortiment består av badrumsmöbler, badkar, bastu, blandare, dusch, handdukstorkar, porslin och även en hel del tillbehör.