logotyp
XL-BYGG AB

SP Fönster

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter för att motsvara behov från marknaden och erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av fönster och fönsterdörrar. I vårt vattenbaserade ytbehandlingssystem, används i princip inga lösningsmedel. Det är resultatet av att vi tänker på produktens miljöpåverkan under hela dess livscykel.

 

Balans och Stabil - En ny generation fönster

Våra fönsterserier Balans och Stabil är det senaste inom den svenska fönstertekniken, där vi har lyckats förena en vacker design med bästa möjliga funktion.

Balans  – med en aluminiumbeklädd utsida som kräver minimalt med underhåll. Balans har dolda beslag och en förhöjd inbrottssäkerhet som standard. Designen är genomtänkt i minsta detalj. Både karm och båge är stilrena och smala för ett maximalt ljusinsläpp och ett smakfullt utseende. Balans har redan i standardutförande låga U-värden.

Stabil  – ett flexibelt och vackert träfönster med samma fördelar som Balans. Träkonstruktionen är gedigen och med en innovativ spanjolettlösning som standard blir säkerheten mycket god.

Objekt, inåtgående 2+1 – stilsäkra solskydd med skön effekt.

Kultur– bevarar traditionen.

Dörrar – till alla adresser.

Skjutdörrar – stiliga skjutdörrar som skapar rymd.

Solskydd – stilsäkra solskydd med skön effekt.

 

Mer information hittar du på: www.spfonster.se