logotyp
XL-BYGG AB

Scando

Vi tar dig högre. Säkrare. 

Scando tillhandahåller marknaden med kvalitativa stegar och ställningar, både i Sverige och utomlands. Våra produkter är noggrant konstruerade och framtagna för att tåla det som krävs vid daglig användning. Genom lång erfarenhet och att noggrant kontrollera varje led i tillverkningsprocessen kan vi garantera den stabila och pålitliga stege du och ditt arbete kräver.

Kvalitet & Säkerhet

Vi på Scando värderar din säkerhet högst. Våra stegar är därför utrustade med kraftiga profiler, bekväma stegpinnar, breda trappsteg och rejäla men smidiga beslag. Stegarna är helt tillverkade i aluminium och sammanfogade med vår egna unika metod för att vara så stabil och slitstark som möjligt – allt för att du ska känna dig trygg, oberoende på vilken höjd du befinner dig. Självklart uppfyller alla våra stegar även de krav som ställs för att vara godkända.

Miljö

Vi på Scando bryr oss om miljön. Redan år 1959 fick Scandos upphovsman, Elon Persson, upp ögonen för användningen av materialet aluminium i stegar. På grund av materialets låga vikt i förhållande till dess styrka samt dess möjlighet att återvinnas är det än idag det material som används i våra stegar. Genom att använda slitstarka, tåliga produkter i aluminium som håller länge bidrar du genom Scandos stegar till en mer hållbar miljö.

Kundfokus

Med tillverkning och lager på samma plats kortar vi ner leden och kan därför erbjuda våra kunder en bra service med snabba leveranser. Vi har ett brett distributionsnät och ett tätt samarbete med XL-BYGG i hela landet vilket underlättar för dig som kund att få tag på den Scando-stege du behöver. 

För mer information kring våra produkter besök vår hemsida www.scando.se