logotyp
XL-BYGG AB

Ryobi

RYOBI®

Har i mer än 40 år varit en världsledande producent av högkvalitativa verktyg till bra priser. RYOBI® har alltid varit lyhörd för marknadens önskemål och företaget har därför kunnat utveckla innovativa elverktyg och trädgårdsmaskiner med alla erforderliga egenskaper. För professionella hantverkare och seriösa hemmafixare, i verkstaden eller trädgården. Sedan intruduktionen i Sverige 2008 har RYOBI® snabbt blivit en av de marknadsledande aktörerna med specialitet inom batteridrivna verktyg med den senaste batteriteknologin både för hemmafixare och trädgårdsentusiaster.

Oavsett behov får du alltid valuta för pengarna när du köper ett verktyg från RYOBI®. Varumärket ingår, liksom de professionella elverktygsmärkena AEG och Milwaukee i Techtronic Industries breda produktutbud. Alla RYOBI® produkter levereras med 2 års garanti.

 

Känt från TV - Ett batteri passar alla maskiner! 

RYOBI® 18 volt ONE+ system är ett mycket framgångsrikt koncept där ett och samma batteri och laddare kan användas till över 40 olika elverktyg och trädgårdsmaskiner. Köp ett komplett batteridrivet verktyg, utöka därefter din maskinpark genom att köpa ytterligare verktyg utan batterier och laddare. Detta är det smarta, miljövänliga och mest ekonomiska sättet att köpa batteridrivna verktyg. Systemet ger dig möjlighet att köpa precis vad du behöver, när du vill, utan att betala för dyra extra batterier och laddare. Med allt från borrskruvdragare till radioapparater, gräsklippare till färgsprutor. Valet är ditt, du kan utöka din verktygssamling i vilken riktning du vill. 

 

Mer information hittar du på: www.ryobitools.se