logotyp
XL-BYGG AB

Rapio Novo

UTERUM

Novorooms uterum är till för att användas på sommaren som väderskydd, försedda med stora öppningsbara glasytor för kontakt med naturen utanför. Man kan välja att ge uterummet en viss isolerförmåga, vilket ger möjlighet till uppvärmning och därmed en betydande säsongsförlängning i det svenska klimatet.

 

VINTERTRÄDGÅRDAR

Novorooms vinterträdgårdar kombinerar närhet till naturen och skydd från den! De har en isolerförmåga som tillåter frostfritt klimat, så att exotiska växter trivs året om. Vinterträdgården kan även tillfälligt värmas upp till rumstemperatur, för till exempel julbordet.

 

UTBYGGNAD & FASADPARTIER

Novorooms inglasade utbyggnader och fasadpartier har minst samma isolerförmåga som den befintliga byggnaden! De ger ett ljust rum i nära kontakt med naturen, utan att ge avkall på energikostnaderna.

 

CERTIFIERADE 

Vi på Novo AB är certifierade enligt miljöledningssystemet SS-EN ISO 14001:2004. Vi ser miljöhänsyn som en del av kvalitetsbegreppet och vi är övertygande om att ett aktivt miljöarbete stärker vårt anseende bland våra kunder och övriga intressenter. Novo AB skall utveckla verksamheten i en kretsloppsanpassad riktning och strävar efter att erbjuda våra kunder produkter och tjänster med minsta miljöpåverkan. 

 

Mer information hittar du på: www.novoroom.se