logotyp
XL-BYGG AB

Polardörren

Polardörren är ett svensktillverkat hantverk sedan 1946 från norra Norrland som sedan 2016 ägs av bolaget Expandera i Norrbotten AB. Vår vision är att bli marknadens mest kreativa och flexibla ytterdörrstillverkare. Att genom vårt hantverk tillverka dörrar av hög kvalité och vacker design. Att snabbt uppfatta trender och kunna förändra och tänka nytt. Företagets flexibilitet och kreativitet växer fram pga. att vi arbetar i en liten och platt organisation, där snabba beslut kan tas och där samarbete med externa proffs är självklart.

Vår styrka är vår förmåga att anpassa oss efter kundens behov och önskemål. Polardörren vill ändra hur man ser på en ytterdörr. Den gör mer än håller kyla och vind borta, en ytterdörr skapar värme och trygghet! Hos oss finns en stor vilja att lära och utveckla, därför samarbetar vi med många professionella aktörer, såsom SP-Statens Provningsanstalt, industridesigners, konstruktörer och innovativa design- och teknikdrivna företag, för att kunna möta marknadens krav på kvalité och form.  Hos oss är det kunden som bestämmer!

Polardörren är mycket stolta över att få vara XL-BYGG’s leverantör av ytterdörrar. I vårt sortiment ingår: ytterdörrar, pardörrar, sido- och överljus samt garageslagportar. Valfriheten begränsas inte till vår standard, man kan exempelvis välja valfri färg ur NCS-eller RAL-skalan, kombinera olika färger på in- och utsidan, få måttanpassad dörr, välja olika glas. På detta sätt kan man enkelt skapa sin egen unika dörr efter personlig smak. Andra valmöjligheter och kombinationsalternativ hittas på vår hemsida www.polardorren.se. Hos oss är det kunden som bestämmer hur din dörr ska se ut!