logotyp
XL-BYGG AB

Jabo

JABO är Sveriges ledande tillverkare av träprodukter för din trädgård, med ett omfattande sortiment som rymmer allt för ett skönare uteliv. Alltifrån trappor, räcken och marksten till lekställningar och skärmar av högsta kvalitet. Allra mest känd har JABO gjort sig för sina gedigna friggebodar och förråd som i över 30 år har satt guldkant på trädgårdar i alla möjliga former.

JABOs friggebodar bygger på en stabil konstruktion av svenskt kvalitetsvirke och en flexibilitet som gör att du får ut maximal skräddarsydd nytta av varje kvadratmeter, oavsett om det handlar om ett förråd för trädgårdstillbehören, ett garage för bilen eller första steget ut i friheten för tonåringen som vill ha något att kalla sitt eget.

Att JABO är ett tryggt val med produkter som står pall för väder, vind och årstider bekräftas av att man genomgående bjuder på marknadens bästa garantier. Med 5 års garanti på förråd och lekstugor, 10 års garanti på alla friggebodar och hela 20 års rötskyddsgaranti på skärmar och staket av skyddsimpregnerad furu eller gran kan du lugnt betrakta det färdiga resultatet med en härlig känsla i magtrakten.

 

Mer information hittar du på: www.jabo.se