logotyp
XL-BYGG AB

Hitachi

Hitachi Power Tools Sweden AB ingår i Hitachi Koki, som är känt över hela världen som en leverantör av säkra och användarvänliga produkter inom professionella elverktyg. Företaget har över 90 års erfarenhet av forskning och tillverkning av elektromekaniska produkter. Därför kan vi erbjuda våra kunder det senaste inom metallurgi, motorteknik och elektronik.


Inom Hitachi Koki Co Ltd. Finns ett genomarbetat kvalitets- och miljöprogram enligt ISO 9001/14001. Alla egna tillverkningsenheter och försäljningskontor följer dessa riktlinjer, världen över. I Hitachis verktygsprogram förekommer inga kompromisser. Varje maskin är utvecklad för professionellt användande. Hitachi arbetar kontinuerligt med att utveckla tekniska funktioner och ergonomi ner till minsta detalj.

HITACHI BYGGER ELVERKTYG FÖR PROFFS

Samtliga Hitachimaskiner är utvecklade för att tåla stor belastning i en professionell miljö, och de är driftsäkra år efter år. Ett exempel på innovativa tekniska lösningar är den nya serien av kolborstfria verktyg, som ger längre driftstider mellan varje laddning och ökar verktygets livslängd. Ett annat är den nya kombiladdaren för både 230 V strömuttag alternativt bilens 12 V uttag. I produktsortimentet finns nät- och batteridrivna borr-/skruvdragare, borrhammare, sågmaskiner, vinkelslipar etc. Hitachi tillverkar även spikverktyg för proffsanvändaren.

Mer information hittar du på: www.hitachi-powertools.se