logotyp
XL-BYGG AB

Halleplast

Halle Uterum och takplast har tillverkats i Laholm i över 40 år, och har över 200 återförsäljare i Sverige. Vi har alla typer av uterum, allt från enkla inglasningar för sommarbruk, till avancerade vinterträdgårdar och fasadpartier, både i skjutbara och vikbara modeller. Från Halle kan du köpa lösa produkter som enstaka skjutpartier och tak, och/eller beställa ett helt komplett uterum med grundpaket, och fädigkapad limträstomme för snabb och enkel montering. I Halles sortiment ingår uterum, vinterträdgårdar, fasadpartier, grunder, kanalplasttak, samt enskiktsplast i både glasfiber och polykarbonat.

 

Det är inne att vara ute

Idag finns en altan eller ett uterum på var och vartannat hus. Man vill kunna nyttja sitt rum längre och njuta mer av alla årstider i sitt uterum. Halle har flera olika system, och vilket just du behöver, beror på hur du vill använda ditt uterum. 

Halle Fritid Primo och Halle Fritid Design,  är uterumsystemen som är anpassat att användas under sommaren, de skyddar mot väder, vind och mygg.

Halle Fritid+ Design är systemet som förlänger sommaren då det är ett energiglas som tar vara på solens strålar och värmer upp ditt uterum lite extra. 

Halle Mertid är uterummet för dig som vill använda ditt uterum från tidig vår till senare höst. Detta rum har ett isolerglas som gör att du tar till vara på solen som uppvärmningskälla, och med hjälp av en extra värmekälla, som till exempel en gasolvärmare, eller ett fläktelement kan nytta ditt rum en stor del av säsongen.

Halle Alltid Thermo är ett förstaklassigt vinterträdgårdssystem med isolerglas med argon, samt bruten köldbrygga i både luckor och karm. Detta system gör att du kan nyttja ditt rum året runt, sommar som vinter, och få det där extra rummet som du drömmer om där du tar bort gränsen mellan ute och inne. Detta system kan du få i vilken färg du vill, och med flera olika tillval, som vädringslucka, spröjs i glasen mm, mm.

Halle Fasad är just vad det heter, ett fasadsystem, som är anpassat att monteras direkt i din husvägg, gränsen mellan ute och inne. Detta system är ett mycket välisolerat system med lyft/skjut-funktion, 3-glas fönster med argon. Halle fasad kan du få i vilken färg du vill, och i en rad olika varianter.

Halle Vikpartier är vårt vikväggsystem. Detta finns i två olika alternativ, antingen som vinterträdgårdssystem med 2-glas argon, men även som fasadsystem med 3-glas argon. 

Halles 3D-ritprogram
På www.uterumsguiden.nu hittar du Halles 3D-ritprogram där du själv snabbt och enkelt kan rita upp ditt eget drömuterum, se en 3D-bild, få en planritning och ett pris.

 Mer information hittar du på: www.halle.se