logotyp
XL-BYGG AB

Elfa

Förvaring med skandinavisk design i fokus

Elfa

Smart förvaring med skandinavisk design i fokus

 

I över 65 år har Elfa utvecklat, tillverkat och levererat förvaringslösningar. Är det något vi kan så är det förvaring och vi är stolta att kunna erbjuda förvaringslösningar som hjälper dig att få plats för alla dina prylar. Ingenting slår känslan av att komma hem när allt är i ordning och varje sak är på rätt plats. Det ger dig lugn och ro att njuta av livet med dina nära och kära.

10 års garanti

Våra förvaringslösningar är ytterst tåliga och slitstarka, byggda för att hålla i generationer. Vi är så säkra på kvaliteten att vi lämnar 10 års garanti. Garantin omfattar material- och tillverkningsfel vid normalt hemmabruk för trådhyllor, hållare, skenor, hängspår, backar, stativ samt rörliga delar i skjutdörrar.

 

I Elfas värld har även små ytor enorma möjligheter

 

Elfa och din XL butik hjälper dig att hitta en optimal lösning för just ditt förvaringsbehov, oavsett om du bor stort eller litet och oavsett om du behöver förvaring för sovrummet, hallen, köket eller förrådet. Mer inspiration, smarta tips och möjlighet att planera din förvaring hittar du på www.elfa.com/se.