logotyp
XL-BYGG AB

Duri

Interiörprodukter för golv och vägg.

Duri marknadsför sig via fackhandlare. Vi har två huvudsortiment inom Duri Hemma. Ett sortiment med interiörprodukter för golv, t ex golvprofiler, golvslipningskoncept WoodCenter och entrémattor, samt ett sortiment med väggrelaterade produkter t ex trapprenovering, valv, fönsterbänkar och elementskydd.

 

Trapprenovering

Duri kan erbjuda renoveringskit för trappor inomhus med alla nödvändiga detaljer. Trappstegen finns i 3 träslag EK, Valnöt och Lönn. Det utökande sortimentet av trappsteg innefattar nu även Laminatsteg i Ek, Vitt och Wenge.

 

Golvlist

Vi erbjuder ett av Europas absolut mest omfattande sortiment av profiler för installation av alla förekommande golvmaterial. Vårt sortiment omfattar mer än 150 olika profiler.

 

Lack, olja, lut

Vi har satsat på att ta fram produkter med sikte på bästa kvalitet i alla led. Alla produkter ligger mycket väl framme tekniskt sett jämfört med övriga tillverkare. Vi har produkter för alla typer av miljöer.

 

Fönsterbänkar och konsoller

Duri fönsterbänkar finns i ett flertal olika utförande och material. Välj mellan släta profilfrästa och klassiska bänkar i vitlackerad MDF eller furu till mer stilrena bänkar i massiv ek. Folierade bänkar i olika marmormönster. Till fönsterbänkarna erbjuder vi ett av marknadens bredaste konsolsortiment.

 

DECIBEX – Underlagsmaterial för ljuddämpning

Decibex är ett Steg- och trumljudsdämpande underlagsmaterial för parkett, laminat och klinkergolv. Decibex underlagsmaterial reducerar steg och trumljuden och ger en förbättrad rumsakustik. 


Mer information hittar du på: www.duri.se