logotyp
XL-BYGG AB

Bo Andrén

Levererar skivor till bygget.

Sedan 1942 har vi på BOA letat efter och hämtat hem de bästa byggskivorna från hela världen. Över 60 års erfarenhet har lärt oss en sak: Alla moment på ett bygge kräver olika skivtyper. Av detta skäl har vi ett brett och djupt sortiment av byggskivor i olika format och tjocklek.

BOA - skivor till bygget

Den stora variationen av material och konstruktionslösningar kräver rätt skiva till rätt jobb. Vi levererar inte direkt till bygget själva utan formar hela verksamheten efter bygghandelns behov. Detta för att ha en service- och logistiktjänst som säkerställer att det aldrig är tomt på hyllan. Vår skivkunskap delar vi med oss av i vår skivskola BOA Constructor, så att alla användare har den senaste kunskapen. Vi är BOA. Vi kan, vi har och vi levererar skivor till bygget.

 

Klimatsmart är inget nytt för oss

Vi jobbar hårt med miljön i hela vår verksamhet från anläggning till logistik. Miljöhänsyn är en del av vårt kvalitetsarbete och redan 1983 tog vi in våra första Svanenmärkta träskivor. Vi strävar också efter att så många leverantörer som möjligt ska vara FSC-certifierade, vilket innebär att råvaran hämtas från skogsbruk som uppfyller högt ställda krav på att verksamheten är skonsam för miljön samt att de tar ett socialt ansvar för de anställda. Vi har certifierat verksamheten enligt kvalitetsstandarden ISO 9001:2008 och miljöstandarden ISO 14001:2004.

 

Årets leverantör 2011

Motivering (Jury/XL-BYGG): Med 60% försäljningsökning de senaste tre åren har BOA blivit en allt viktigare samarbetspartner till Byggtrygg. BOA tillhandahåller utmärkta produkter i kombination med skräddarsydd logistik och service i mycket hög klass. Dessutom genomför de kvalitativa utbildningar och kundarrangemang för både vår personal och byggare, vilka är mycket uppskattade. Allt detta, i kombination med en god vilja att tillsammans bygga våra varumärken, gjorde valet lite lättare för oss att utse årets leverantör.

Mer information hittar du på: www.boandren.se