logotyp
XL-BYGG AB

BerryAlloc

Ledande skapare inom interiördesign och heminredning.

Vad är BerryAlloc?

BerryAlloc är ett nytt varumärke inom golv- och väggbeklädning som ersätter de tidigare märkena Berry och Alloc. Alloc har sina rötter i Norge och började 1952 att tillverka lackade plattor för skepp. 1960 startade tillverkningen av högtryckslaminat för väggar och bänkskivor. 1992 tillverkades de första högtrycksgolven. 1996 revolutionerade Alloc golvindustrin med tillverkningen av världens första limfria mekaniska låssystem. Detta gjordes i samarbete med det svenska företaget Välinge, en annan pionjär inom laminatgolv. Alloc var och är den enda tillverkaren av högtryckslaminat med låssystem i aluminium, det starkaste i hela golvindustrin. 1999 såldes Alloc toll den belgiska laminattillverkaren Berry Floor (som tillhör Beaulieu Group).

 

Vi som arbetar på Beaulieu Solutions drömmer, lever och älskar golv. Vi skapar inte bara vackra golv, vi skapar visuellt tilltalande, hållbara lösningar som är snabba att montera och lätta att underhålla. Som Europas ledande aktör inom vägg-till-vägg-golv står vi för utmärkt valuta för pengarna, kontinuerlig innovation, samt en hängiven och personlig service. Vi strävar kort sagt efter att tillhandahålla det allra bästa på ett grönare och mer hållbart sätt.

 

Vår passion återspeglas i vårt varumärke, BerryAlloc. Detta internationellt välkända och högt värderade produktutbud inbegriper underbart laminat för bostadshus eller kommersiella lokaler, väggpaneler för kök och badrum, ett vackert parkettutbud samt den nya trenden LVT-vinylplankor med fantastisk design och revolutionerande nytt låssystem som möjliggör läggning i stora arealer och mönsterläggningar.

 

Hela sortimentet från BerryAlloc finns tillgängligt hos din XL-handlare och skulle just din vara inte finnas i lager går den att beställa och levereras inom några dagar.