XL-BYGG AB

Areco Direct

Vi på Areco Direct ingår i Areco-koncernen och fokuserar främst på försäljning av de egentillverkade produkterna ur Areco Profiles byggplåtssortiment men erbjuder även kompletterande produkter som t.ex. handelsstål, armering och ventilation. Utbudet av produkter anpassas för att ständigt följa kundernas efterfrågan.

Plåtslageriprodukter
Vi har ett komplett utbud av tak- och väggplåt, takpannor, sandwichpaneler, bandtäckningsplåt, lättbalk samt takavvattningsprodukter. Vi erbjuder även alla sorters tillbehör och beslag anpassade till våra byggplåtsprodukter.

Handelsstål
Vårt utbud av handelsstål består av olika sorters konstruktionsstål, specialstål samt plåtprodukter. Vi jobbar med stålverk och grossister i och utanför Sverige.

Armering
Vi distribuerar armeringsstål i olika former och längder, armeringsnät, BI-stål samt armeringsdistanser. Vår marknad är Sverige och Norge.

Ventilation
Vi lagerhåller och levererar ett brett utbud av ventilationsprodukter med tillhörande infästningar och verktyg. För att kunna hålla en jämn och hög kvalitet samarbetar vi med tillverkare som har dokumenterad branscherfarenhet.

Kvalitet
Areco erbjuder kvalitativa och starka produkter där råmaterialet kommer från certifierade och ledande stålverk. Vi tar fullt ansvar för materialet och lämnar generösa garantier. Samtliga produkter följer marknadens krav och är CE-märkta. Det innebär att produkterna är tillverkade enligt EU:s byggproduktdirektiv utifrån krav på bland annat hälsa, säkerhet, funktion och miljö.

Mer information hittar du på: www.arecodirect.se