logotyp
XL-BYGG Moraträ
Öppettider

Smart förvaring

Här hittar du ett par säkra tips!

Hittar du inte dina grejer?

Hemligheten bakom ett fint och välstädat hem är ofta en smart förvaringslösning. Har du ordning i garderoberna har du också lättare att trolla bort allt som annars har en tendens att ”bara ligga framme’’. Nuförtiden finns det även mängder av sjysta skjutdörrar som gör att du enkelt kan gömma – och komma åt – det du har i garderoberna. Kom och prata med oss om en snygg och behovsanpassad förvaring från Elfa och Lumi. 

Snyggt och enkelt i sovrumsgarderoben 

Låt oss kliva in i sovrummet och titta närmare på de smarta – och snygga förvaringslösningar som finns i dag. I Elfas och Lumis sortiment finns till exempel serier med eleganta trädetaljer som i kombination med metalldelarna ger en härlig varm känsla samtidigt som du får en stilren och effektiv förvaring. Här finns hyllor, lister, avdelare, byx-hängare, tygbackar och slipshängare med mera. Och varför inte gömma förvaringen bakom praktiska och – återigen – snygga skjutdörrar? 

Vi tjatar gärna om kombinationen av form och funktion. Undersökningar visar nämligen att det bidrar till ett mer harmoniskt liv. Skjutdörrar från Elfa Lumi tillverkas precis efter de mått som du har i ditt rum. De stängs tyst och mjukt och kan till och med användas som rumsavdelare. Du kan få dem släta, med moderna och starka färger, träådrade, i aluminium, med spegel, färgat eller ofärgat glas, med profil, belysning etc. Kom in så pratar vi mer om ditt nya organiserade liv! 

Visst är det härligt att få ordning i sina garderober och förvaringsutrymmen. En bra garderobsinredning hjälper till att effektivisera garderoben och skapa ordning, oavsett om det är kläder eller prylar som förvaras. Det handlar inte bara om förvaring utan om att enkelt hitta rätt i garderoben.

Våra garderobsinredningar har flertalet smarta lösningar som ger en mängd variationer och möjligheter. Den ultimata förvaringslösningen sparar inte bara plats, utan trollar även fram nya utrymmen som du inte trodde fanns. En personlig och unik förvaring ordnar du med våra väggbaserade och/eller fristående system. Kombinera med skjutdörrar för att få en komplett lösning.

Svenskar bråkar – och slösar – mest i Norden på grund av oordning hemma

Enligt en undersökning framtagen på uppdrag av Elfa, är kläder det mest svåra att hålla reda på i hemmet. Svenskar bråkar mest  – och gör flest onödiga inköp – till följd av oordningen hemma i jämförelse med våra grannländer. Av resultatet framgår framför allt vanor och attityder, men också hur förmågan – eller oförmågan – att hålla ordning påverkar relationer och privatekonomi. Ett stökigt hem skapar oftare konflikter och problem än om hemmet är organiserat. Undersökningen baseras på 4000 tillfrågade personer i Sverige, Danmark, Norge och Finland. 

Elfa Förvaring.png