logotyp
XL-BYGG Moheda Järnhandel

Vår butik i Alvesta

Vi har även en bygghandel i Alvesta

XL-BYGG Alvesta grundades i februari 2010 och ägs idag av Mats Gustafsson, tredje generationens järn- och bygghandlare. I sortimentet kan man hitta det mesta inom järn, bygg, färg, skydd, hushåll, kök, trädgård mm. Sortimentet utvecklas givetvis hela tiden.

Efter en omfattande om- och tillbyggnad av butik och fastighet har XL-BYGG Alvesta, blivit en modern, rationell och effektiv järn-/bygghandel. Vår målsättning är att du som kund ska hitta allt du behöver till ditt hus eller lägenhet hos oss. Vi har ett stort drive-in lager med ett brett sortiment av virke och byggmaterial samt en serviceinriktad personal som gärna ställer upp med tips och råd för just dina projekt.

XL-BYGG Alvesta ingår i den riksomfattande byggkedjan XL-BYGG som idag består av närmre 70 fristående bygghandlare med ca 130 butiker över hela landet. Tillsammans med kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. XL-BYGG Alvesta har idag 12 anställda och omsätter ca 47 miljoner kronor.

Här hittar du hemsida för butiken i Alvesta.