logotyp
XL-BYGG Lundgrens

Innesäljare Butik

XL Bygg Lundgrens är ett lokalt och privatägt järn- och bygghandelsföretag i en expansiv fas. Nu söker vi dig som brinner för försäljning och vill bli vår nya innesäljare! Vi tror att du har ett driv och en vinnarmentalitet och att du motiveras av att utvecklas och nå nya höjder och mål tillsammans med dina arbetskamrater. Du har en naturlig känsla för service och hög social kompetens och skapar en positiv stämning omkring dig och bygger relationer. Om detta stämmer in på dig kan vi erbjuda dig ett intressant arbete i ett expansivt företag som ger dig stort eget ansvar och där kunder och försäljning står i fokus.

 

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare hos XL-Bygg Lundgrens tar du emot och guidar våra kunder bland våra kvalitetsprodukter och hjälper till att lösa deras behov och problem. Vi har tiotusentals kvalitetsartiklar i vår butik, och du kommer sälja allt, men du kommer även få eget ansvar för varusortiment vilket innebär att du kommer att få jobba direkt med våra leverantörer och vara med och utveckla vårt varusortiment och vår försäljning. Inom de varusortiment som du ansvarar för kommer du även arbeta taktiskt med försäljning tillsammans med din chef. 

 

Om företaget

XL-BYGG Lundgrens verkar i Kalmar med omnejd och ingår i XL Bygg kedjan som är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Vi ingår också i BIG-gruppen som är Nordens ledande fristående bygg- och industrikedja med 45 yrkesbutiker och lokala lager i Sverige. Vi sätter stort värde på engagemang, kamratskap, goda kundrelationer och givetvis resultat.

 

Din profil

Vi söker en innesäljare med ett brett kontaktnät och som har erfarenhet av butiksförsäljning. Erfarenhet av försäljning av industriförnödenheter är meriterande. Social kompetens, allmän teknisk förståelse och stort engagemang är egenskaper som vi värdesätter mycket högt. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och lyhörd inför kundens behov. Du är en lagspelare som vill utveckla såväl dig själv som dina medarbetare och verksamheten.

 

Kvalifikationer 

Vi tror att du har:

·         Gymnasieutbildning

·         Minst 5 års erfarenhet av försäljning i butik (helst inom bygg och industribranschen)

·         B-körkort (ADR-körkort är meriterande)

·         God förståelse för att arbeta i ett affärssystem

 

Skicka din ansökan, personligt brev och CV, till charlotta@lundgrens.xlbygg.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.