logotyp
XL-BYGG Lundgrens

Butikschef

Nu utökar vi vårt team och söker en Butikschef!

XL-BYGG Lundgrens är ett privatägt järn- och bygghandelsföretag i en expansiv fas. Vi söker dig som brinner för försäljning och vill bli vår butikschef. Du har stort driv och en vinnarmentalitet som hjälper oss att ta marknadsandelar i bygg- och industrisegmentet. Vi värdesätter resultat, expansion och goda kundrelationer.

 

Dina arbetsuppgifter

Som butikschef på XL-BYGG Lundgrens arbetar du med försäljning i butik och genom e-handel. Du kommer att ansvara för utvecklingen av försäljningen i järnbutiken och e-handeln. I din roll ingår det att utbilda kunder i produktsortiment och orderläggning i e-handel. Du kommer att ansvara för inköp av järnhandelsförnödenheter och att järnbutiken håller god ordning.

Du har förmåga att arbeta taktiskt med kundbearbetning för att nå högt uppsatta mål under eget ansvar. Försäljning och kundkontakter finns i ditt DNA och du sätter alltid kunden i centrum. Att följa upp och rapportera din försäljning är en självklarhet.

Du rapporterar direkt till VD och har ett nära samarbete med såväl innesäljare, utesäljare som leverantörer.

 

Din profil

Vi söker en erfaren ledare med ett brett kontaktnät och dokumenterad erfarenhet av försäljning till bygg- och industriföretag. Social kompetens, teknisk förståelse och stort engagemang är egenskaper vi värdesätter. Du har vinnarmentalitet och brinner för försäljningsyrket. 

Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och lyhörd inför kundens behov.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig med:

·       Gymnasiekompetens 

·       God teknisk förståelse

·       Erfarenhet av försäljning mot bygg- och industriföretag

·       Ledaregenskaper

·       Erfarenhet av konceptförsäljning är meriterande

·      God datorvana, dvs goda egenskaper att arbeta med e-handel, affärssystem och olika officeprogram så som Excel och Word.

·       B-körkort

 

Skicka din ansökan, personligt brev och CV, till charlotta@lundgrens.xlbygg.se 

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.