logotyp
XL-BYGG Luleå
Så underlättar Proffswebben hantverkarens vardag

Så underlättar Proffswebben hantverkarens vardag

Den digitala plattformen är heltäckande. Det innebär bland annat att du kan lägga din order online, se dina fakturor, ta emot offerter från din lokala säljare och se hela sortimentet med kompletta prislistor. – Du kan till och med skapa egna offerter till dina slutkunder med kostnader för material och timmar.

Så skapar du ett hållbart kök

Så skapar du ett hållbart kök

Funderar du på att ge köket en ny kostym? Spana in köksexperten Nina Wallgrens bästa tips på allt från hållbara lösningar till kommande trender. – Stressa inte igenom en köksrenovering, tipsar hon.

En är fler än två

En är fler än två

Det är sant att vi under hösten 2024 avvecklar vår verksamhet på Notviken i Luleå. Det är lika sant att vi växer så det knakar och blir större på kuppen på vår anläggning på Bergnäset. Hela 4000 nybyggda kvadratmeter säkerställer tillgången till byggmaterial för våra kunder. Lägg till det 450 kvadratmeter mer butiksyta, hos oss hittar du navet för byggmarknaden i Norr- och Västerbotten! Välkommen till oss på XL-BYGG i Luleå!

Spana in vårens nyhet från Hikoki:

Spana in vårens nyhet från Hikoki:

Skruvautomat w18da solo hsc Hikoki 5000 rpm d4mm 18, en skruvautomat för snabb serieskruvning. För bandad skruv och åtdragning/montering i gips och olika trämaterial. Nu till introduktionspris 4290 kr, ordinarie 4865 kr, introduktionspriset giltig till 30/6.