Vår finaste trall heter XLENT

Ska man välja en ”budgetrall” eller en finare med färre kvistar och som håller längre? Valet är enkelt. I alla fall om man frågar oss på XL-BYGG.

Tryckimpregnerat virke finns i flera olika dimensioner och kvalitetsklasser – allt från budget till högre kvalitet. Om du bara tittar på löpmeterpriset på trallvirket verkar ”budgettrall” klart billigaste. För den vanligaste dimensionen 28x120 mm rekommenderar vi trallvirke av högre kvalitet. Då får du ett virke med finare trästruktur och färre fel som man annars kan bli besviken över i efterhand. Och en uteplats på ca 30 kvm kostar bara nån eller några tusenlappar mer. – man får det man betalar för helt enkelt.

XLENT trall 28x120 mm är den absolut finaste trallen vi kan erbjuda. Den är för fin för att gå på med skor helt enkelt! Virkeskvaliteten är likvärdig med exempelvis invändigt massivt furugolv och lister.

Noga utvald genom sortering i flera led. Färre och friskare kvistar och utskuret från trädets allra bästa delar för maximal användarvänlighet och funktionalitet. NTR-klass AB, sortering G4-2 med få inslag av 1. Dimension 28x120 mm.

Hitta din närmaste butik