Det är utsidan som räknas!

En välskött fasad är en perfekt fasad!

En välvårdad fasad ser inte bara trevlig och välkomnande ut, den skyddar också huset från väder och vind, vilket ökat husets livslängd. Med färg från Beckers är det inte bara enkelt att måla om själv, utan du kan till och med göra det riktigt bra och du uppnår ett perfekt resultat som inte bara ser vackert ut, utan också håller länge!

Produkter från Beckers och Anza hos din lokala XL-BYGG butik.

 • Målarmånaderna är här!

  För dig som är husägare är det väldigt viktigt att tänka på fasaden. Den ska stå emot allt vad väder och vind har att erbjuda och med jämna mellanrum behöver du måla om den för att fasaden ska ha ett fortsatt skydd. Sommaren är den absolut bästa tiden på året för att utföra eventuellt fasadunderhåll, dels tack vare de många ljustimmarna, men framförallt för värmen.

  Tänk på att inte måla i direkt solljus eller på en uppvärmd yta, detta kan störa torkprocessen.

  Tips till dig som ska måla fasaden!

  Alla färger blir ljusare och mer färgstarka i dagsljus. Kom därför ihåg att ta med färgprover ut från butiken och titta på dem i utomhusljus. Välj inte för starka kulörer då de kan upplevas som lysande, utan ta hellre en mer dämpad nyans än den du hade tänkt dig från början. Vill du ha starka kulörer är det ofta bättre att använda dem på detaljer så som fönster, staket eller dörrar.

  Du hittar mer tips för fasadmålning på XL-GUIDEN!

Hitta din närmaste butik som säljer Beckers och Anza