XL-BYGG Herrljunga Brädgård

Stugor - XL-BYGG Herrljunga Brädgård

Vi har mindre stugor i olika material, färg och stil som beställningsvara. Välj mellan modul-, sektions- eller timrade stugor och friggebodar. Vi hjälper dig att hitta rätt.

JABO Tranemo 

Är vår mest flexibla friggebod. Den levereras i moduler, där varje modul mäter lite drygt en meter. Några är fasta och några väljer du helt själv. På så sätt kan du lägga till, flytta och byta ut fönster, väggar, farstukvist och dörr för att skräddarsy ditt eget personliga favoritrum.

Sektionsfriggebodar

Levereras praktiskt som färdiga väggar som tar dig en bra bit på vägen till färdig friggebod. Här hittar du mängder av spännande stilar.

Alla har de en sak gemensamt:
Resultatet blir gediget och hållbart.

Komplettera gärna din beställning med isolering för ett pålitligt året-runt-hus.

Den timrade friggeboden

Är en riktig klassiker. Timmervirket fogas samman med varandra - från golv till tak, vilket skapar ett gediget resultat. Associationerna leder en osökt till en klassisk svensk fjällstuga. Komplettera gärna din beställning med isolering för ett pålitligt året-runt-hus.

Vill du bygga en stuga helt själv kan du ta hjälp av de byggbeskrivningar du ser här till höger, eller komma in till butiken så ger vi dig med både goda råd och byggmaterial. Vi hjälper gärna till med både stora och små byggprojekt.