logotyp
XL-BYGG Herrljunga Brädgård

Proffsens hemmaplan

XL-BYGG En riktig bygghandel

När du är uppe tidigt, så är vi uppe tidigt. När du tar i så svetten lackar, så är vi där och hugger i. Och när du kämpar för att få jobbet klart i tid, så kavlar vi också upp ärmarna. För dina utmaningar är våra utmaningar. Oavsett om du är en proffshantverkare som bygger åt andra, eller en duktig hemmafixare som snickrar på ditt eget hus, så är vi med dig. Med rätt produkter, rätt kunskap, rätt tjänster och rätt attityd strävar våra 2 500 medarbetare runt om i landet alltid efter att förenkla din arbetsdag och ditt byggprojekt. Vår inställning är att vårt jobb inte är gjort förrän ditt är gjort.

Vårt övergripande mål är att göra din arbetsdag både enklare och roligare. Därför har vi alla inom XL-BYGG enats om två gemensamma kärnvärden: Förenkla och Berika

Vi kan förenkla din arbetsdag och sänka kostnaderna för dina byggprojekt om du involverar oss redan från projekteringsstadiet. Läs gärna mer om våra tjänster och hur vi kan förenkla din arbetsdag och ditt byggprojekt.

 kavla-upp.jpg

 

Vårt fokus ligger på proffsbyggarnas behov, och det påverkar allt vi gör och erbjuder: vårt sortiment, våra tjänster, vår service, våra utbildningar m m. Allt syftar till att göra din arbetsdag och ditt byggprojekt smidigare. Vår "Det-fixar-vi-attityd" är en av våra största tillgångar. Och det tycker våra proffskunder i våra årliga kundundersökningar. 

Vi hjälper dig före, under och efter ditt byggprojekt, läs mer nedan för att få en bättre förståelse över hur vi gör detta:

FÖRE

Under startmötet agerar vi som ett bollplank, vi ger dig råd kring materialval och metoder som hjälper till att spara tid och kostnader. Självklart tar vi fram en leveransplan helt anpassad efter ditt projekt. 

UNDER


Om det är en sak som är säker, så är det att förutsättningarna för ett projekt kan förändras under byggets gång. Vi ser därför till att boka in kontinuerliga avstämningsmöten. Utöver detta kan vi även erbjuda till exempel leverans- och logistiktjänster.

EFTER

Avslutningsvis utvärderar vi projektet: vad har gått bra och hur kan vi förbätta oss till nästa gång? Vi tar med oss erfarenheterna för att tillsammans vara ännu bättre förberedda nästa gång vi ska kavla upp ärmarna. Välkommen till proffsens hemmaplan!

 proffsens-hemmaplan-smal.jpg