logotyp
XL-BYGG Helgenäs

ESSVE

Kvalitet för ESSVE

Kvalitet är viktigt för oss på ESSVE. Våra kunder ska kunna lita på att våra produkter fungerar som de ska och följer de krav som regleras av lagar och förordningar, att vi levererar i tid och håller vad vi lovar. Du ska alltid möta en hög service och få precis det stöd du behöver från oss.

Säkra produkter

ESSVE har ett brett produktsortiment som följer lagar och regler i Norden, nu arbetar vi för att få dem godkända på Europanivå.

Vi söker alltid efter de bästa produkterna på marknaden. Om produkterna inte är tillräckligt bra, byter vi ut dem eller utvecklar en egen, förbättrad produkt.

Vi testar samtliga produkter i vårt produktsortiment och utför stickprover, både vid tillverkningen och vid leverans till vårt lager.

Vår kvalitetspolicy

B&B TOOLS-koncernen eftersträvar att överträffa kundernas krav och förväntningar. Våra kunder skall känna trygghet i att få rätt produkt i rätt tid, där vi erbjuder produkter och tjänster med bästa kvalitet till lägsta totalkostnad. Vi eftersträvar goda och professionella relationer med våra intressenter och att varje medarbetare engageras i sitt eget och koncernens kvalitets-arbete genom ständiga förbättringar.

 

Mer information hittar du på: www.essve.se