logotyp
XL-BYGG Hans Anders, Ystad
Öppettider

Weber

Saint-Gobain Byggprodukter AB marknadsför sig i Sverige med varumärket Weber. De utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och system för bygg och anläggning samt har en marknadsledande ställning när det gäller mineralbaserade produkter på den svenska marknaden.

 

Leca®  Light Expanded Clay Aggregate

Leca® Lättklinker används inte bara i blomkrukor. De används bl.a. som markisolering under hus, som lätt fyllning vid vägarbeten, ballatmaterial m.m... Därutöver används Leca® Lättklinker till att framställa olika typer av byggblock och grundelement av kulorna.

Golv

Hög kvalitet och unik bredd kännetecknar vårt sortiment, som omfattar alltifrån handspackel till avancerade pumpsystem för stora ytor. Från golv i bostäder till butikslokaler, industrier och marina applikationer. Produkternas miljöegenskaper är viktiga med bl a fuktstabilitet och låga emissionsvärden.

Betong

Weber är Sveriges största tillverkare av torrbetongprodukter. Vårt betongsortiment sträcker sig från den enklaste standardbetongen för hemmafixaren till avancerade specialbetongerför t.ex. brobyggen och undervattensgjutningar.

Plattsättning och tätskikt

Weber har systemen för keramiska konstruktioner när det gäller våtrum i bostäder, våtrum i offentliga miljöer, värmegolvskonstruktioner och konstruktioner utomhus. Weber har även avancerade lösningar för keramiska konstruktioner när det gäller storkök, tung industri, livsmedelsindustri, fasader, kemisk industri, offshore, simhallar, natursten.

 

Mer information hittar du på: www.weber.se