logotyp
XL-BYGG Hans Anders, Ystad
Öppettider

SP Fönster

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter för att motsvara behov från marknaden och erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av fönster och fönsterdörrar. I vårt vattenbaserade ytbehandlingssystem, används i princip inga lösningsmedel. Det är resultatet av att vi tänker på produktens miljöpåverkan under hela dess livscykel.

 

Balans och Stabil - En ny generation fönster

Våra fönsterserier Balans och Stabil är det senaste inom den svenska fönstertekniken, där vi har lyckats förena en vacker design med bästa möjliga funktion.

Balans  – med en aluminiumbeklädd utsida som kräver minimalt med underhåll. Balans har dolda beslag och en förhöjd inbrottssäkerhet som standard. Designen är genomtänkt i minsta detalj. Både karm och båge är stilrena och smala för ett maximalt ljusinsläpp och ett smakfullt utseende. Balans har redan i standardutförande låga U-värden.

Stabil  – ett flexibelt och vackert träfönster med samma fördelar som Balans. Träkonstruktionen är gedigen och med en innovativ spanjolettlösning som standard blir säkerheten mycket god.

Objekt, inåtgående 2+1 – stilsäkra solskydd med skön effekt.

Kultur– bevarar traditionen.

Dörrar – till alla adresser.

Skjutdörrar – stiliga skjutdörrar som skapar rymd.

Solskydd – stilsäkra solskydd med skön effekt.

 

Mer information hittar du på: www.spfonster.se