logotyp
XL-BYGG Hans Anders, Ystad
Öppettider

Santex System

Huvudbild_863x399_santex_jpg

Santex uterum har tillverkats i Halmstad i över 30 år, och har 170 återförsäljare runt om i Sverige. Vi är marknadsledande på uterum och vinterträdgårdar som levereras i byggsatser som är färdigkapade, förborrade och förberedda med en enkel monteringsanvisning. I vår toppmoderna produktionsanläggning är det mesta från order till leverans kvalitetssäkrat och datorstyrt. Varje uterum är ett hantverk, måttanpassat och unikt. I vårt sortiment ingår uterum, vinterträdgårdar, fasadpartier, plasttak, grunder och solskydd. 

Ett nytt rum med oanade möjligheter – Rum för ett nytt liv

Uterummet är en förlängning av huset ut i grönskan, men också en förlängning av säsongen. Vill du använda rummet året runt eller njuta av en tidig vår och sen höst? Santex har ett brett sortiment som passar olika typer av hus. Vi anpassar oss efter dina önskemål.

Santex uterum säljs i byggsatser, där allt är förberett, färdigkapat och bearbetat in i minsta detalj. Allt passar ihop, med millimeterprecision.

Vi har även glaspartier och tak till befintliga uteplatser. Ingenting kan göra större underverk för en uteplats än ett ordentligt tak och rejäla glaspartier. Santex har det mesta för att uppdatera till ett uterum, allt från enkelglas till isolerade glaspartier för uppvärmda vinterträdgårdar.

Våra fasadpartier är kvalitet i allt från U-värde 1,3 i hela konstruktionen till färgmatchning. Santex fasadpartier är en slank men stabil konstruktion. Tål tuffa förhållanden och är extremt välisolerade för att passa vårt nordiska klimat. Vi har ett stort antal kombinationer för olika öppningsvariationer för vikpartier.