logotyp
XL-BYGG Hans Anders, Ystad
Öppettider

Mataki

Vi är ett svenskt företag som gör tätskikt för tak som passar svenskt klimat. Alla dagar. När solen hettar, när det ösregnar, snöar eller blåser stormvindar. Extremt väder kräver exceptionellt bra material – och vi kompromissar aldrig.

Mataki erbjuder kvalitetsprodukter, spetskunskap och hållbara lösningar och har under mer än ett sekel i branschen intagit en marknadsledande position. Vår styrka ligger i att vara personliga, professionella och nyfikna.

Vi vet att bra alltid kan bli bättre. Genom avancerad forskning skapar vi nya generationens tätskikt och tar tillsammans med våra kunder fram produkter och lösningar som både är bättre för miljön och för de som arbetar med dem.

 

Vi håller det vi lovar – tätskikt för tak som klarar alla väder. Genom att löpande utbilda användarna kan vi lämna marknadens mest omfattande garantier. Det ger trygga kunder och relationer som bygger på förtroende!

 

Våra garantier

Mataki Produktgaranti

Mataki Produktgaranti är en tidsbestämd produktgaranti som garanterar att produkten är vattenavledande under denna tid. Fabrikationsfel som leder till att produkten inte ger en vattenavledande funktion ersätter Mataki med likvärdig produkt.

Produktgaranti gäller mellan fastighetsägaren där produkten är monterad och Mataki. Garantin följer fastigheten vid en eventuell försäljning.

Garantin gäller då produkten är monterad enligt gällande monteringsanvisning. Garantibrev beställs på www.mataki.se.

Produktgaranti gäller för:

30 år – MB 380 och Haloten® STEEL

20 år – MB 315, MB 350 och MB 369

10 år – Halotex® RS 10 

Mataki Vattentät garanti

Mataki Vattentät garanti är en tidsbestämd (30 år) produktgaranti som garanterar att produkten är vattenavledande under angiven tid. Fabrikationsfel som inte ger produkten en vattenavledande funktion täcker Mataki kostnaden för antingen reparation eller utbyte av bristfällig produkt.

Vattentät garanti kan endast lämnas av entreprenör som har genomgått Matakis utbildning Solution Tak antingen utfört av Matakis säljare eller som e-learning på www.mataki.se och erhållit ett certifikat för godkänd kurs. Vattentät garanti gäller mellan fastighetsägaren där produkten är monterad och Mataki. Garantin följer fastigheten vid en eventuell försäljning.

Garantin gäller då produkten är monterad enligt gällande monteringsanvisning. Garantibrev beställs på www.mataki.se.

30 år Vattentät garanti - Mataki MB 380 och Mataki Haloten® STEEL.