logotyp
XL-BYGG Hans Anders, Ystad
Öppettider

Marbodal

Marbodal i Tidaholm är marknadsledare på kök och erbjuder kök inom stilarna Cottage, Classic och Modern. Flera av köken är Svanenmärkta. Marbodal erbjuder också bad- och förvaringslösningar för övriga delar av hemmet.

 

Svenskt hantverk sedan 1924

Marbodals historia och erfarenhet finns i varenda kökslucka, gångjärn, bänkskiva och handtag. Sedan 1924 har generation efter generation köksbyggare lärt sig vikten av att ständigt utforska nya möjligheter och testa nya material.

 

Svanenmärkta kök

Det stora flertalet av våra kök är Svanenmärkta vilket betyder att de lever upp till stränga krav på en energisnål och miljövänlig tillverkningsprocess. Och det gör de med bibehållen funktion och kvalitet. Våra MDF-skivor, spånskivor och lim tillverkas med både miljö och funktion i tankarna.

 

Monterat och kontrollerat

När du väljer ett kök från Marbodal är skåp, luckor och lådor monterade och kontrollerade. Därmed väljer du också bort alla problem som kan uppstå då det skall monteras.

 

Fri hemleverans

De färdigmonterade skåpen, tillsammans med vitvaror, handtag och bänkskivor levereras i en och samma leverans. Och inte nog med det. När du handlar för över 55 000 kr bjuder vi dessutom på leveranskostnaden!

 

25 års garanti

Vi bygger kök som skall klara tuffa tag under lång tid. Därför erbjuder vi 25 års funktionsgaranti på de mest utsatta delarna i köket, t ex gångjärn, luckor och skåp.

 

Mer information hittar du på: www.marbodal.se