logotyp
XL-BYGG Hans Anders, Ystad
Öppettider

LG Collection

Det är få produkter vi ställer så höga krav på som kökets bänkskiva. Den utsätts för kyla och värme, används som avställningsyta, för disk, matberedning, ska vara hygienisk och mycket annat. Dessutom är det en designprodukt som tar plats och syns väl. Vi på LG Collection är stolta över vår tillverkning där varje skiva är unik för att passa just dina önskemål – vi kallar det skräddarsytt.

Vi har vår fabrik på det småländska höglandet. Några känner oss som det moderna företaget med samarbete över hela Europa, USA och Korea. Andra känner oss som det traditionsrika familjeföretaget i Nässjö. Oavsett så står LG för hög kvalitet där teknisk innovation samspelar med genuint hantverkskunnande. Vi har en ledande position när det gäller bredd och djup i sortimentet.

Till XL-BYGG levererar vi skivor i laminat, sten, trä, composite och glas. Laminat är det vanligast förekommande materialet beroende på en perfekt kombination av praktiska egenskaper såväl som utseendemässiga, vilket gör produkten mycket prisvärd. LG har en lång tradition av att tillverka skivor i massivträ. Utöver 20 olika träslag har vi forskat fram olika ytbehandlingar som gör våra skivor unika inte minst viktigt vid underlimning av diskhoar. Väljer du en stenskiva från LG Collection får du tillgång till granit, marmor och quartzsten, både klassisk och modern design. HI-MACS® (composite) en världsprodukt från Korea och USA som LG Collection har ensamrätt på. För den design intresserade är detta en måsteprodukt att upptäcka, den medvetnes val. Senaste nyheten är bänkskivor i glas vi utökar då även vårt sortiment av stänkpanel.

Vänd dig med förtroende till XL-BYGG och LG Collection, tillsammans garanterar vi det bästa resultatet. För mer information se www.lgcoll.se.Mer information hittar du på: www.lgcoll.se