logotyp
XL-BYGG Hans Anders, Ystad
Öppettider

Kährs

Kährs är en av Europas största trägolvstillverkare med mer än 150 års erfarenhet av trä. Vi står bakom en rad innovationer, bl a det moderna trägolvet, lamellparketten, och världens första limfria fog – Woodloc. Våra trägolv säljs i över 50 länder runt om i världen men vi har fortfarande vår fabrik, vårt huvudkontor och vårt hjärta kvar i småländska Nybro, där Kährs grundades 1857.

 

Hitta hem med ett trägolv

Ett bländande vitt 1-stavsgolv? Eller ett mer traditionellt ekgolv? Kanske ett spännande mörkt, rödbrunt golv – eller ett dramatiskt svart? Kährs sortiment av trägolv sträcker sig från pudrigt vitt till mörkt rökgrått, allt för att du ska hitta rätt golv för ett hem som speglar just din stil.

Kährs Supreme

är en serie vackra trägolv i kollektioner med tonvikt på design och uttryck. Allt för att passa dagens mångfacetterade inredningsdesign där former och stilar blandas på oförutsägbara sätt.

Kährs Original

är – precis som namnet antyder – vår första och numer bredaste kollektion. Kährs Original omfattar golv tillverkade av en mängd olika träslag. Golven är 15 mm tjocka med ett slitskikt på 3,5 mm.

Kährs Avanti 

är en ny baskollektion trägolv med 13 mm tjocklek. Golven finns i ek och ask och ett antal olika ytbehandlingar med ett slitskikt på 2,5 mm.

Kährs Linnea

är det tunna designgolvet i äkta trä. Med sitt tunna slitskikt av 0,6 mm fanér och en tjocklek på endast 7 mm erbjuder dessa golv ett miljövänligt alternativ i riktigt trä som är både slittåligt och lätt att installera – perfekt för till exempel renoveringsprojekt.

Prova att lägga golv i vårt virtuella showroom på vår hemsida www.kahrs.com/sv-SE/Floor-Guide. Se vilken effekt olika träslag, färger och design har på ett rum innan det är dags för beslut.

Lycka till!

Mer information hittar du på: www.kahrs.com